De beste verpakkingen om jouw lp’s te verkopen

Lp’s zijn sinds een paar jaren weer ontzettend populair. Veel mensen vinden het dan ook geweldig om hun favoriete muziek weer op vinyl te kunnen beluisteren. Hoewel genoeg anderen ook gebruik maken van de onlinediensten om muziek te luisteren, heeft het afspelen van een lp toch iets speciaals. Het is dan ook niet gek dat artiesten er ook weer voor kiezen om hun muziek niet alleen online of op cd te verkopen. Daarnaast kan je vaak gewoon ook de nieuwste muziek aanschaffen als vinyl. Daarvoor is het uiteraard belangrijk om in het bezit te zijn van een goede platenspeler. Alleen dan zal je de lp’s namelijk kunnen afspelen. Een lp is echter relatief fragiel. Daarom is het belangrijk om deze bij de verkoop op de juiste wijze te kunnen verpakken. 

 

Lp-hoezen

De verpakking van de lp-hoezen begint bij het begin. Zo is het aan te raden om de lp’s direct te verpakken per stuk in een geschikte hoes. Lp hoezen zijn er in diverse soorten en maten. Hierdoor is het altijd mogelijk om te kiezen voor een lp-hoes die past bij de lp. Wanneer je verschillende soorten lp’s hebt liggen is het ook mogelijk om deze op de juiste manier te verpakken. Door te kiezen voor lp-hoezen zal je merken dat de lp’s er niet alleen beter bij zullen staan, maar ook zullen de lp’s zelf minder snel stof gaan vangen. De hoes beschermt de lp’s dan ook op een handige manier. Het is bij de hoezen een optie om te kiezen voor lp’s van twaalf inch, maar ook is het mogelijk om hoezen aan te schaffen voor de andere formaten, zoals een zeven inch. 

 

Papieren draagtassen

Wanneer je veel verschillende lp’s tegelijk verkoopt is het aan te raden om ook te zorgen voor papieren draagtassen. Op deze manier maak je het mogelijk dat de lp’s op een handige wijze meegenomen kunnen worden. De papieren draagtas is bovendien een stuk beter voor het milieu dan de plastiek tasjes. Het gebruiken van papieren tassen is dan ook aan te raden voor verschillende verkopers. Ook wanneer je bijvoorbeeld eten verkoopt vanuit jouw winkel is het verstandig om te kiezen voor de papieren draagtassen. Meerdere snackbars en andere eetgelegenheden hebben ondertussen dan ook al de papieren tassen verkozen over de plastiek tassen. Op deze manier kunnen alle producten alsnog op een handige manier verkocht worden, terwijl dit niet meer met plastiek tasjes gedaan hoeft te worden bij de bedrijven.

Geef een reactie